Politiebericht Cuijk 21-12-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

MAN PLEEGT VERNIELINGEN

Donderdagavond heeft een jongeman bij een woning aan de Kriegerstraat in Grave vernielingen aangericht. De jongen bonsde en spuugde op de ramen, en bedreigingen geuit. Ook trok hij een boompje uit de voortuin en duwde dat door de brievenbus. Daarnaast vertrapte hij planten en vernielde een buitenlamp en een vlaggestok. De voordeur raakte licht ontzet. De bewoner deed aangifte. De identiteit van de amokmaker is bij de politie bekend.

LASTIGE JONGEREN

De politie heeft donderdagavond drie jongeren in een sportcentrum aan de Sint Annastraat in Cuijk aangehouden omdat ze vervelend waren en weigerden te vertrekken. Het trio viel de sporters lastig, zaten met hun vingers aan de mu-ziekinstallatie en intimideerden het aanwezige personeelslid. Bij aankomst van de politie weigerden de jongeren nog steeds om te vertrekken. Daarop zijn ze aangehouden en - geboeid - meegenomen naar het bureau. Bij een van de jon-gens is een groot mes aangetroffen. Het personeelslid deed aangifte van lokaal-vredebreuk. Het gaat om een twee 18-jarige en 19-jarige jongens uit Cuijk. Het trio kreeg een lokaalverbod voor onbepaalde tijd, en mogelijk een dagvaarding, of anders een transactie.

DIEFSTAL UIT BEDRIJF

Bij een transportbedrijf aan de Dominicanenstraat in Langenboom is vannacht in de kantoorruimte ingebroken. Er wordt een bedrag van ongeveer 1000 gulden vermist.