Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Activering en uitstroom Inkomenswaarborg Handhaving Adequate uitvoering

Adequate uitvoering / Rfa

Regeling Financiering en verantwoording Abw, Ioaw en Ioaz (Rfa)>

Met de invoering van de Wet financiering Abw, Ioaw en Ioaz (Wfa) per 1 januari 2001 zijn de financieringshoofdstukken van de Abw, Ioaw en Ioaz vervallen. Als gevolg daarvan zijn ook de op deze bepalingen gebaseerde besluiten en regelingen vervallen. Het gaat om:
* het Besluit weigering rijksvergoeding Abw, Ioaw en Ioaz
* de Regeling forfaitaire percentages maatregelen Abw, Ioaw en Ioaz
* het Besluit onderzoekskosten Ioaz en de Regeling uitvoerings- en onderzoekskosten zelfstandigen

Door de invoering van de Wfa is het nodig de regels te wijzigen over de financiering van en de verantwoording over de uitvoering van de Abw, Ioaw en Ioaz. De Regeling financiering en verantwoording Abw, Ioaw en Ioaz (Rfa) heeft betrekking op deze wijzigingen. In de regeling komen de financiering van de uitkeringskosten (vergoeding en budget), de uitvoeringskosten en de verantwoording aan de orde. Als bijlage kunt u het Verslag over de uitvoering Abw, Ioaw en Ioaz vinden, een modelverslag waarmee u de uitvoering van de Abw, IOAW en IOAZ moet verantwoorden.
Stand van zaken

Bedragen Rfa per 1 januari 2002
De bedragen genoemd in de Regeling financiering en verantwoording Abw, IOAW en IOAZ zullen met ingang van 1 januari 2002 worden aangepast aan de hand van de ontwikkeling van de lonen. Bij wijze van vooraankondiging volgt hier een overzicht van de nieuwe bedragen. De regeling waarin de nieuwe bedragen zullen worden opgenomen zal binnenkort in de Staatscourant worden gepubliceerd.

De bedragen genoemd in artikel 5 van de Regeling financiering en verantwoording Abw, IOAW en IOAZ zullen als volgt worden vastgesteld.

In het eerste lid wordt "f 515,-" vervangen door: 245,-.

In het tweede lid, onderdeel a, wordt "f 5135,- voor een uitgebreid rapport en f 3035,- voor een verkort rapport" vervangen door: 2.457,- voor een uitgebreid rapport en 1.452,- voor een verkort rapport.

In het tweede lid, onderdeel b, wordt "f 1865,-" vervangen door: 893,-.

In het derde lid, onderdeel a, wordt "f 3095,-" vervangen door:
1.481,-.


In het derde lid, onderdeel b, wordt "f 6195,-" vervangen door:
2.962,-.


In het vierde lid wordt "f 2100,-" vervangen door: 1.004,-. ___________ zoek

zoek Home Links Sitemap E-mail
actueel

beleidsdocumenten