Gemeente Maassluis

18-12-2001

Stadhuis telefonisch niet bereikbaar

In verband met het installeren van een nieuwe telefooninstallatie is het stadhuis op vrijdag 21 december vanaf 12.00 uur telefonisch niet meer bereikbaar.

Na de Kerstdagen, op donderdag 27 december, is het stadhuis vanaf 8.00 uur weer bereikbaar via de geheel vernieuwde telefooncentrale. Het telefoonnummer blijft ongewijzigd: 59 31 9 31, ook alle doorkiesnummers blijven hetzelfde.

De huidige centrale voldeed al lang niet meer aan de eisen van deze tijd. Bovendien is de toegepaste techniek achterhaald en werd het steeds moeilijker om de installatie in bedrijf te houden. Dat de installatie niet meer voldeed was dagelijks merkbaar aan de haperende telefoonverbindingen en de slechte bereikbaarheid van het stadhuis. Ongetwijfeld is deze vervelende situatie na 21 december achter de rug, want de nieuwe telefooncentrale heeft meer technische mogelijkheden en veel meer lijnen dan de oude. Ook alle telefoontoestellen in het stadhuis worden vernieuwd. De toestellen hebben uitgebreide mogelijkheden die de gemeentelijke organisatie in staat stelt alle telefonische contacten op een correcte en snelle manier af te handelen. Nog meer dan voorheen zal de organisatie zich inspannen om de inwoners van Maassluis op een klantvriendelijke, klantgerichte en snelle wijze van dienst te zijn.