STICHTING JOSH

Jopla en SHJO presenteren nieuwe producten

Jopla & SHJO presenteren nieuwe producten bij opening van Mega-weekend.

Een brochure over ontmoeting en vriendschap, een videofilm over het leven van jongeren met een (auditieve) handicap en twee gloednieuwe websites, worden zaterdagmorgen 22 december van 10:30 uur tot 12:00 uur op Werken-rode in Groesbeek gepresenteerd. De presentatie vindt plaats tijdens de ope-ning van het Mega-weekend die Jopla, platform van jongeren met een lichame-lijke handicap en de SHJO, organisatie van slechthorende jongeren hebben georganiseerd. Het weekend vindt plaats van zaterdagmorgen 22 december tot en met zondagmiddag 23 december 2001.

Tijdens de opening van het Mega-weekend worden een aantal nieuwe SHJO en Jopla pro-ducten gepresenteerd. Allereerst zullen de nieuwe websites van Jopla, www.jopla.nl en SHJO, www.shjo.nl gepresenteerd worden. Het publiek zal kennis maken met de nieuwste brochure van Jopla en de SHJO, deze brochure gaat over ontmoeting en vriendschap. Ver-der zal ook de première van de videofilm: 'JOSH! wel ff anders' plaatsvinden.

Tijdens de presentatie wordt gezorgd voor de inzet van tolken, en zijn ADL (Algemeen Dage-lijkse Levensverrichtingen) assistenten aanwezig voor de persoonlijke verzorging van de bezoekers.

In aansluiting op de presentatie van onze nieuwe producten gaat het Mega-weekend van start. Tijdens dit weekend, dat van zaterdagmorgen tot en met zondagmiddag duurt, kunnen jongeren tussen 12 en 30 jaar samen sporten, muziek maken, film maken, internetten, klet-sen, swingen etc. Er is informatie over werk, school, vervoer en aanpassingen. Popkoor SWITCH zal een optreden verzorgen en op zondagmiddag wordt er afgesloten met een groot percussiespektakel waaraan iedereen mee kan doen.

De belangstelling voor deelname aan het weekend is overweldigend. Veel jongeren hebben zich opgegeven en de organisatie heeft een aantal jongeren op een wachtlijst geplaatst.
Bij gebleken succes volgen er in de toekomst mogelijk meer Mega-weekends.