Mister Belgium 2002: Nationale preselectie

Nationale preselectie op 22 december 2001 in het Hilton Antwerp Hotel

Brussel - On Stage Events,officieel licentiehouder voor Mister Europe, Mister World, Goodlooking Men International, Mister Tourism International en Mister International. Het Comité Mister Belgium en zijn partners/sponsors hebben het genoegen de nieuwe editie aan te kondigen van deMister Belgium verkiezing .Deze wedstrijd bestemd voor sportieve jonge mannen wordt door alle grote internationale competities erkend. De verkiezing vindt plaats op zaterdag 4 mei 2002 in het prestigieus kader van de 'Belle Epoque'-zaal van het Hilton Antwerp Hotel in Antwerpen.

Jonge mannen die in de voetsporen willen treden van Tom Nuyens, Mister World of van sterke persoonlijkheden als Joachim De Jonckheere, Michel Rinaldi, Maurizio Milazzo, Michaël Tomboy of Franck Clemente of ook nog van de 125 finalisten die deze boeiende ervaring rijk zijn krijgen nù hun kans !

OPGELET ! Deze editie is véél meer dan zo maar een modellen-wedstrijd. De organisatoren zoeken jongeren/studenten, met een tof voorkomen en een goede algemene kennis ! De maximum leeftijd werd opgetrokken naar : 28 jaar !

De nationale voorselectie vindt plaats op zaterdag 22 december (om 10.30 u) in het ANTWERP HILTON Hotel BR . (identiteitskaart, zwembroek, meebrengen )

Voorwaarden :


- Belgische nationaliteit / ongehuwd

- Minimum 18, maximum 28 jaar

- Knap en sportief voorkomen (min 1.80m), avontuurlijk aangelegd.
- Persoonlijkheid en uitstraling.

- Goede algemene kennis.

- (Liefst) tweetalig NL/F

- Kennis van de Engelse taal en beschikken over een artistieke gave strekken tot aanbeveling

Hoe inschrijven ?
Stuur jouw kandidatuur, met C.V. en twee recente kwaliteitsfoto's (geen pasfoto's) naar :
Mister Belgium 2002
Waterloolaan 89
1000 Brussel

Inschrijvingsformulier ook beschikbaar op : www.gmi-ose.com

Ots original text : On Stage Events
Beschikbaar op internet : http://www.newsaktuell.be

Voor meer informatie :
Tel/fax : 089/62 04 71
E-mail : misterbelgium@skynet.be
www.gmi-ose.com

Foto's beschikbaar op:
http://www.newsaktuell.be/nl/story.htx?nr=200002245&action=bigpic&att=200000174 http://www.newsaktuell.be/nl/story.htx?nr=200002245&action=bigpic&att=200000175