MELK.DE WITTE MOTOR.

Melk.De Witte Motor. National Fungames 2001

De MELK.DE WITTE MOTOR. NATIONAL FUNGAMES 2001

Groot Dance and Funsport Event voor de 6e keer in Amsterdam!

Op 23 december a.s. vinden in de Amsterdamse RAI voor de zesde maal de Melk.De Witte Motor. National Fungames plaats. Dan storten weer 6.000 jongeren zich, geïnspireerd en gesterkt door een cool glas melk, op de funsports, dance en games.

De Melk.De Witte Motor. National Fungames zijn al jaren een groot succes, niet in de laatste plaats vanwege de muziek en activiteiten die worden aangeboden. De Streetdance Contest die op 23 december a.s. voor de vierde keer op de Melk.De Witte Motor. National Fungames wordt gehouden, is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van Nederland! Vorig jaar namen maar liefst 127 teams deel aan deze wedstrijd.

Maar er is veel meer:

Dance B4 Dark: De hele middag draaien op het grote, half overdekte, middenpodium populaire DJs als Mark van Dale, G-Spott en Johan Gielen en verschillende VJ's. Ook treden er dance-acts op.

LAN-party: Op de Melk.De Witte Motor. National Fungames wordt dit jaar voor het eerst een heuse LAN-party gehouden. Zo'n 30 computers zorgen er voor dat gamefans (60% van de Nederlandse jongeren speelt minstens
1 x per week computergames) supersnel met elkaar kunnen gamen. Het op 5 mei in de jongerenmedia groots gelanceerde spel www.melkthegame.nl staat natuurlijk centraal.

Funsport: Jongeren kunnen zich inschrijven voor: City Basketball: wedstrijden, National FreeScore Contest en demo's. Skaten: uitgebreid streetparcours met half-pipes, hotrails en funboxen, vrij skaten, individuele wedstrijden en demo's. Teams worden op de Fungames zelf samengesteld voor: Beach Frisbee: contests, clinics en demo's.

Chill Out, massages: Er is een Melk.Chill Out zone en er worden heel veel ontspannende massages van het speciale Melk.De Witte Motor. stoelmassageteam gegeven.

Kortom: zat te doen (zonder zat te worden) op de MELK.DE WITTE MOTOR. NATIONAL FUNGAMES op 23 december a.s. in de RAI in Amsterdam. Het evenement duurt van 10.30 uur tot 19.00 uur. De toegang is fl. 15,- en met CJP-pas fl. 10,-. Gratis: zoveel ijskoude melk als je opkunt.

Kijk voor nog meer informatie op www.melkthegame.nl/fungames.

Noot voor de redactie (