Ingezonden persbericht

Nederlands grootste indoor Pretpark Kerstland

UTRECHT, 04-12-2001 -- KERSTLAND 2001 van 23 tot en met 30 december. Alweer voor de vijfde maal op rij wordt het jaar afgesloten met voor Nederland het ongekend spectaculair indoor pretpark "KERSTLAND" Na het overweldigende succes van de afgelopen vier jaar heeft de organisatie besloten om KERSTLAND ook dit jaar weer verder uit te breiden. Doelstelling van Alex Willemse de bedenker en drijvende kracht achter KERSTLAND, is om een dag vermaak voor het hele gezin te bewerkstelligen.

Op de ruim 12000 vierkante meter staat niet alleen een volledige kermis maar eveneens een compleet circus.

"Een dagje uit voor het gezin betekent dat niet alleen de kinderen maar ook de ouders aan hun trekken moeten komen. Onze groots opgezette braderie, de terrassen en de diverse attracties waar eveneens toezicht wordt gehouden op de jonge deelnemers maken het voor de ouders ook mogelijk om zelf actief aan KERSTLAND deel te nemen."

Na het betalen van een vast entree bedrag kan iedereen naar hartelust gebruik maken van alles wat KERSTLAND te bieden heeft. Alle attracties zijn dus vrij van toegang. Uniek is te noemen dat ook op eerste en tweede Kerstdag KERSTLAND geopend is. Wie zich dus tijdens de Kerstdagen nog verveeld heeft zeker nog niet van KERSTLAND gehoord.

De feiten: KERSTLAND start op 23 december en is open tot en met 30 december. Van 's morgens 10:00 tot 's avonds 19:00. Na betaling van de toegangsprijs zijn de verdere attracties gratis. Dat geldt ook voor de voorstellingen van het circus. Toegangsprijs is F 22,50. Kinderen tot en met 12 jaar F 17,50. 65 plus-pas houders F 17,50. Op diverse plaatsen in Utrecht zijn kortingsbonnen te vinden, zo ook op de website van KERSTLAND, www.kertsland.nl Eerste en tweede kerstdag open.

Voor meer inhoudelijke informatie over KERSTLAND kunt u kontakt opnemen met: Alex Willemse 06-50 25 08 53

Gedurende november en december worden er vrijkaarten weggegeven. Heeft u belangstelling om hier aan mee te werken dan kunt u kontakt opnemen met: AANDACHT voor beeld & Geluid 0318-500444