Cardio Control NV

Samenwerking Siemens en Cardio Control

Persbericht, 24 December 2001

Samenwerking Siemens en Cardio Control

Cardio Control NV uit Delft is een samenwerking aangegaan met één van de landenorganisaties van Siemens voor de distributie van haar produkten in de ziekenhuizen. Per land zal worden bekeken waar verdere samenwerking tot de mogelijkheden behoort.
Cardio Control is gespecialiseerd in de ontwikkeling van en handel in medisch-diagnostische systemen met een hoge toegevoegde waarde.

De maand november is overigens niet volgens verwachting afgesloten. De vertraagde orderstroom zal niet worden ingelopen in de maand december. In verband daarmee wordt de eerder gemelde verwachting ingetrokken dat het gehele boekjaar met winst zal worden afgesloten.

De samenwerking met Siemens geeft aan dat we op de goede weg zijn bij het uitwerken van onze strategie om een relevant marktaandeel te verkrijgen op de ziekenhuismarkt. Ook in Nederland hebben we nu een aantal grote ziekenhuizen als klant. Er zal in onze produkt-ontwikkeling ook meer nadruk worden gelegd op deze doelgroep, zegt Cardio Control directeur Dick van Luijk in een toelichting.

De directie van Cardio Control is voornemens gebruik te maken van haar recht eigen aandelen in te kopen. De aandeelhoudersvergadering heeft de directie hiervoor volmacht verleend tot een maximum van 10% van het uitstaande gestorte aandelenkapitaal.

Voor inlichtingen:

Cardio Control NV
Afdeling PR, Tel: 015-750.5000, Fax: 015-750.5055 Mail: info@cardiocontrol.com