KWIK-FIT FLEET

Kwik-Fit Fleet sponsort Parijs-Dakar auto

Kwik-Fit Fleet sponsort Parijs-Dakar auto

Harderwijk 24 december 2001. Kwik-Fit Fleet Europa heeft een sponsoring-verband afgesloten met twee Nederlandse deelnemers (Herman Vaanholt en Dries Veen) aan de Parijs-Dakar rally. De Parijs-Dakar is één van de populairste sportevenementen ter wereld. Deze rallyrace van Frankrijk naar Senegal bestrijkt maar liefst 9436 kilometer.

Veel vertrouwen
Kwik-Fit Fleet, het onderdeel van Kwik-Fit dat zich richt op de zakelijke markt, heeft als ondernemend autoservicebedrijf besloten de Parijs-Dakar auto van twee Nederlandse deelnemers te sponsoren. De berijders, Herman Vaanholt en Dries Veen, zijn volledig op elkaar ingespeeld. Het team maakt deel uit van de Toyota Trophy. Binnen deze trophy doen ongeveer 16 teams uit vele verschillende landen mee. Naast Kwik-Fit Fleet wordt de auto onder andere ook door LeasePlan gesponsord. Kwik-Fit Fleet heeft veel vertrouwen in de mannen, die zich al maanden aan het voorbereiden zijn.

Ware uitputtingsslag
De Parijs-Dakar is een uniek, maar zeker ook een zwaar evenement. De tweede helft van de race zal het moeilijkst worden. De race zal zich namelijk over zeer lange uitgestrekte zandvlaktes voorzetten, waarbij het niet alleen moeilijk zal zijn om de auto juist te besturen, maar ook mentaal zullen de mannen een ware beproeving moeten doorstaan. Herman en Dries beseffen dat het een enorme uitputtingsslag zal worden, maar zijn uiterst gemotiveerd om de finish op 13 januari 2002 in Senegal te bereiken.

www.kwik-fit.nl
Wilt u de belevenissen van deze twee Nederlandse deelnemers volgen, kijk dan snel op www.kwik-fit.nl. Vanaf het startschot van de Parijs-Dakar op 28 december 2001 in Frankrijk zullen de mannen dagelijks verslag doen van de rally en alles wat zij tijdens deze race meemaken.