Politiebericht Eindhoven e.o. 24-12-2001

1e Persbericht maandag 24 december 2001

Politieberichten

Eindhoven: Alcohol
Zondagavond om 19.15 uur is op de Kloosterdreef een 43-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. De man bleek gedronken te hebben. Hij blies 1,15 pro mille. De verdachte kreeg een rijverbod van 5 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Op de Remichweg is maandagochtend om 7.25 uur een 35-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Hij bleek gedronken te hebben. De man blies 1,45 pro mille. Zijn rijbewijs is ingenomen. Hij kreeg een rijverbod van 7 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Eindhoven: Verdachten aangehouden
Zondagavond rond 20.50 uur zijn in een verenigingsgebouw aan de Koudenhovenseweg Zuid 3 mannen, 18, 18 en 20 jaar, uit Eindhoven aangehouden. De gewaarschuwde politie trof hen daar in het pand aan. Bij controle bleek er een luik van het pand te zijn openge-broken. De verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Diefstal portemonnee
Maandagmorgen rond 9.50 uur is van een 49-jarige man uit Bergeyk zijn portemonnee ge-stolen. Hij zat in een horecagelegenheid in de Heuvel Galerie een broodje te eten. Zijn jas had hij over zijn stoel gehangen. De Bergeykenaar zag dat een achter hem zittende man plotseling opstond en snel wegliep. Direct daarop bemerkte hij dat zijn portemonnee uit zijn jas gestolen was. In de portemonnee zaten enkele pasjes.

Helmond: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Zondagmiddag rond 16.50 uur is in een winkel aan de Veestraat een 33-jarige man uit Helmond aangehouden. Een winkelmedewerker zag dat de man 2 truien onder zijn kleding verstopte en wegliep. De winkelmedewerker waarschuwde een beveilingsbeambte die verdachte aanhield en overbracht naar een onderzoeksruimte. De verdachte probeerde via de achteruitgang weg te komen. Hij duwde en trok daarbij een jaszak van een colbert van de winkelmedewerker stuk. Hij is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Alcohol
Maandagmorgen om 2.20 uur is op de Binnendongenstraat een 24-jarige automobilist uit Helmond aangehouden. De man bleek gedronken te hebben. Hij blies 1,35 pro mille. Bij controle bleek hij niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Son: Inbraak in een woning
Afgelopen weekend is ingebroken in een woning aan de Willemstraat. Een raam aan de ach-terzijde van de woning is opengebroken.Onbekend wat er uit de woning is gestolen.

Heeze: Alcohol
Zondagavond om 22.00 uur is op de Jan Deckersstraat een 24-jarige automobilist uit Gemert gecontroleerd. De man bleek gedronken te hebben. Hij blies 0,70 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een geldboete van fl. 410,- opgelegd.

Someren: Alcohol
Zondagavond rond 19.50 uur is op de Kerkstraat een 49-jarige automobilist uit Someren gecontroleerd. Hij bleek gedronken te hebben. De man blies 1,10 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur opgelegd. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.