Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van maandagmiddag 24 december 2001
15:47 maandag 24 december 2001

Roel Hallink, tel.: 0528-295033 of 06-51528156


* Inbraak in woning

ASSEN Afgelopen weekeinde is er ingebroken in een woning aan de Groningerstraat. De daders zijn aan de achterzijde in het pand gekomen, door een deur te forceren. Eenmaal in het pand is alles doorzocht. Vermist worden 18 spelletjes van een Playstation, een paar honderd gulden aan kleingeld uit een potje en een paar honderd gulden uit een portemonnee. Verder wordt er nog een armband en een fitnessapparaat vermist. De totale wordt geschat op enkele duizenden guldens.


* Diefstal uit werkplaats

ASSEN Vanmorgen vroeg werd ontdekt dat er was ingebroken in een werkplaats aan de Thorbeckelaan. Om bij de werkplaats te komen, was het hekwerk van het terrein opengebroken, waarna een deur van het gebouw was geforceerd. Gestolen werden een kleine bestelauto, type Pickup , een aantal bladblazers en een aantal boormachines. Vandaag zal gekeken worden wat er precies weg is.


* Boot vlot

COEVORDEN Vanmorgen werd ontdekt dat in de vaart aan de Morseweg een binnenvaartschip van zijn trossen was losgeslagen. Het schip dreef overdwars in de vaart. Samen met de eigenaar is het schip weer vastgelegd. Het wordt niet uitgesloten dat baldadige jeugd de trossen van het schip heeft los gemaakt. De eigenaar zal nog bezien of er ook schade is ontstaan.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe