Ingezonden persbericht

Ook ongezelligemensen omarmen kerstmis

DEVENTER, 24-12-2001 -- Met de kerstdagen weer voor de deur, willen wij jullie graag wijzen op de site www.ongezelligemensen.nl

Voor de meeste mensen is de maand december een leuke maand. Sinterklaas, kerst en ouderjaarsavond. Eén grote feestmaand.

Er is echter een grote groep mensen voor wie de decembermaand niet gezellig is. De meeste mensen zullen dan denken aan mensen die net een dierbaar iemand verloren hebben, zieken, gedetineerden en vul maar aan.

De grootste groep voor wie de "feestmaand" niet gezellig is zijn gewoon mensen zoals jij en ik. Mensen die gedurende het hele jaar hun leventje leven zoals ze zich daar prettig bij voelen. En die ineens weer hun jaarlijkse kwelling van de verplichte gezelligheid tijdens het kerstdiner met schoonouders moeten doormaken. Of mensen die hun hobbys hebben en opeens in hun nette pak 2 dagen naast de kerstboom moeten gaan zitten.

Zo zijn er vele voorbeelden van ongezelligheid. Op de site www.ongezelligemensen.nl willen wij iedereen de kans geven zijn of haar visie op (on)gezelligheid te geven. Reageren op het verhaal van een ander is uiteraard ook mogelijk.

In de drie maand dat de site nu actief is, is hij inmiddels door 74.000 mensen bezocht, zijn er 97 verhalen door onze 310 leden geplaatst waar in totaal 600 keer op gereageerd is.



Ingezonden persbericht