Ingezonden persbericht


Persbericht

Rehobothkerk viert kerst met actueel thema:

11 september 25 december

In het 50-jarig jubileumjaar van de Rehobothkerk viert de kerk kerst op een bijzondere manier. Het thema voor de feestelijke dienst om 10.00 uur op eerste kerstdag is:11 september 25 december. Een zeer actueel thema. De Rehobothkerk heeft trouwens al heel wat feesten achter de rug de afgelopen maand. In november werd het jubileum op grootse wijze gevierd met een theaterdiner, een WinterFair en een mooie jubileumdienst.

Voorganger van Atten van de Rehobothgemeente doet een studie aan de KTU, te Utrecht. "Met aan groep studenten aan de KTU ben ik betrokken bij een onderzoek of er een relatie ervaren wordt tussen wat gebeurde op 11 september en daarna en de wijze waarop mensen het Kerstfeest van 2001 beleven en voelen, en zo ja, welke links mensen dan leggen" vertelt van Atten. "In dat kader worden interviews gedaan, enquetes uitgevoerd, tijdschriften nageplozen, geestelijken bevraagd etc. Elke student neemt een onderdeel voor z'n rekening en dat wordt samengevat in een soort rapport. En het lijkt mij een mooie gelegenheid om mijn onderdeel te verwerken in het thema van de kerstfeestdienst op eerste kerstdag". Mannenkoor Crescendo verleent ook medewerking aan deze dienst. 's Middags om 15.30 uur vieren de Rehobothgemeente het jaarlijkse Kinderkerstfeest speciaal voor kinderen, neem vriendjes en vriendinnetjes mee, maar ook leuk voor ouders, opa's, oma's en eigenlijk voor iedereen. Iedereen is van Harte Welkom tijdens alle diensten.
1e kerstdag 25 december 10.00 uur Kerstfeestdienst Thema: 11 september 25 december 15.30 uur KinderKerstFeest Hartelijk Welkom!

Voor meer informatie over de diensten of het onderzoek kunt u contact opnemen met Ds. Kees van Atten c.van.atten@freeler.nl

Bij voorbaat dank,

Arjan Walraven
035-603 26 72

Arjan J. Walraven

T 035-6032672 F 6032674

Chalonhof 78 3762 CS SOEST

www.ChariActie.nl

Rehobothkerk
Kleine Drift 63
Hilversum