Politiebericht Eindhoven e.o. 25-12-2001
2e Persbericht 25 december 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Vals geld
In een horecagelegenheid aan de Dommelstraat is dinsdagochtend rond 2.00 uur een 26-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van het betalen met een vals briefje van honderd. Het briefje van honderd en 5 Xtc-pillen, die bij de verdachte werden aangetroffen, zijn in beslag genomen. De verdachte is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Automobiliste rijdt vangrail in
Op de Eindhovenseweg is dinsdagmiddag rond 13.00 uur een 22-jarige automobiliste uit Eindhoven de controle over haar stuur verloren. De vrouw reed over de John F. Kennedylaan, komende vanuit het centrum. Op de afslag naar Son, de Eindhovenseweg, reed ze met een te hoge snelheid door een bocht waardoor ze de macht over het stuur verloor en met haar auto tegen een vangrail botste. De auto kwam in tegenovergestelde rijrichting tot stilstand. Het slachtoffer liep enkele kneuzingen op.

Helmond: Twee inbraken in een nacht
In de nacht van maandag op dinsdag is twee keer ingebroken in een winkel aan de Vondellaan. De eerste keer was rond 23.00 uur. De dader vernielde een ruit om in het pand te komen. Uit de winkel werden toen twee schuurmachines en twee boormachines gestolen. De gebroken ruit van het pand werd vernieuwd. Een paar uur later, rond 3.30 uur, werd wederom ingebroken in de winkel. Ook nu kwam de dader binnen door dezelfde ruit te vernielen. Bij de tweede inbraak werden twee boormachines weggenomen.

Valkenswaard: Geld en fotocamera gestolen
Uit een horecagelegenheid aan de Maastrichterweg zijn tussen maandagavond 18.30 uur en dinsdagochtend 11.00 uur geld en een fotocamera gestolen. De dader kwam binnen door een raam aan de zijkant van het pand te vernielen.

Veldhoven: Ramkraak
In de nacht van maandag op dinsdag is een ramkraak gepleegd bij een winkel aan de Run. Een etalageraam aan de voorkant van het pand werd hierbij vernield. Uit de winkel werden diverse autoradios en navigatiesystemen gestolen.