Gemeente Heumen

27-12-2001

De Verbinding, week 1

Nieuwbouw winkel/bedrijfspand Overasselt

Burgemeester en wethouders van Heumen zijn voornemens om aan de gemeenteraad voor te stellen om met toepassing van artikel 19 , lid 1, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) een vrijstelling van het geldende bestemmingsplan "Buitengebied 1997" te verlenen voor de bouw van een winkel/bedrijfspand ten behoeve van een tweewielerzaak op een perceel gelegen aan de Schoonenburgseweg 25 te Overasselt, kadastraal bekend gemeente Overasselt, sectie F, nummer 343. Het betreft hier een bouwlocatie die is gelegen nabij de aansluiting van de Ewijkseweg op de Schoonenburgseweg.

Het perceel heeft ingevolge genoemd bestemmingsplan de bestemming "Agrarische doeleinden I". Een tweewielerbedrijf is met deze bestemming niet in overeenstemming.

inspraak
Op grond van de "Inspraakverordening gemeente Heumen 1994" ligt het bouwplan van donderdag 3 tot en met woensdag 30 januari 2002. voor een ieder ter inzage bij de sector grondgebiedzaken van het gemeentehuis, Kerkplein 6 te Malden. De sector grondgebiedzaken is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur en bovendien op maandagen van 17.00 tot 18.30 uur.

Binnen de genoemde termijn kunnen ingezetenen en in de gemeente een belanghebbende natuurlijke en rechtspersonen hun zienswijze over het bouwplan en het voornemen daarvoor vrijstelling te verlenen naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Degenen die hun zienswijze mondeling naar voren willen brengen, kunnen daartoe contact opnemen met de behandelend ambtenaar, die tijdens kantooruren bereikbaar is onder nummer 3588348.

Burgemeester en wethouders maken van de ingekomen reacties een verslag op dat ter kennis van de gemeenteraad en de insprekers wordt gebracht. Bij de beslissing omtrent het verlenen van de vrijstelling zullen de resultaten van de inspraak worden betrokken.