Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-12-2001

Politieberichten districten Stad Utrecht, 09.00 uur
Man raakt te water

UTRECHT - Een 21-jarige man uit Berlijn raakte woensdagavond omstreeks kwart over acht in het water onder de A-2 in De Meern. De man liep onder het viaduct en besloot een kijkje te nemen onder de brug. Hij viel in het water en werd er door zijn vriendin uitgevist. Per ambulance werd hij naar het ziekenhuis vervoerd dat hij omstreeks tien uur weer in goede toestand mocht verlaten.

Alcoholcontrole

UTRECHT Woensdagavond omstreeks elf uur werd op de A-27 een 69-jarige automobilist aangehouden omdat hij onder invloed verkeerde. De man werd door een getuige gezien die de politie belde. Agenten wachtten de man op en hielden hem staande.
Hij bleek gedronken te hebben en had een alcoholpromillage van 1,25 in zijn lichaam. De man uit Kamerik kreeg een rijverbod van vijf uur opgelegd.

Twee gewonden in uitgaansleven

UTRECHT Een 28-jarige vrouw uit Utrecht en een 21-jarige man uit Doorn raakten in de nacht van woensdag op donderdag gewond in de binnenstad. De vrouw was betrokken bij een vechtpartij op het Lucasbolwerk. Zij werd naar het Diaconessenziekenhuis vervoerd met letsel aan haar arm.

De 21-jarige jongen raakte gewond in zijn gezicht toen hij in een horecagelegenheid werd mishandeld door een 22-jarige Utrechter. De Utrechter werd aangehouden en ingesloten.

In beide gevallen was er sprake van alcoholgebruik.

Bromfietser aangehouden

VLEUTEN - Woensdag omstreeks het middaguur werd aan de Wilhelminalaan in Vleuten een 14-jarige jongen uit Vleuten aangehouden omdat hij op een bromfiets reed zonder verzekeringsplaatje.
Bij het zien van de politie, ging de jongen er als een speer vandoor. De jongen werd achtervolgd en na een korte sprint aangehouden. Tegen de jongen zal proces-verbaal worden opgemaakt omdat hij gezien zijn leeftijd nog geen bromfiets mag besturen.
Ook zal onderzocht worden of hij op een rechtmatige manier aan het voertuig is gekomen.