Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-12-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 09.15 uur
Dronken vrouw zorgt voor overlast

AMERSFOORT - Rond vier uur woensdagmiddag werd de politie gezonden naar het Stationsplein waar een vrouw voor overlast zou zorgen. De vrouw, 43 jaar uit Amersfoort, bleek teveel gedronken te hebben en mensen lastig te vallen. Toen de agenten haar uit het stationsgebouw wilden meenemen, verzette zij zich. Hierop is zij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zij kreeg een bekeuring voor openbare dronkenschap.

Weg gegleden

HOOGLAND Rond half zes woensdagmiddag wilde een 20-jarige man uit Bunschoten/Spakenburg op de Bunschoterstraat voor de rotonde remmen, maar door de sneeuwval gleed hij bij de bocht rechtdoor. Hierdoor kwam hij tegen de vangrail aan en vervolgens tegen een lantarenpaal. Hij kwam met de schrik vrij. Zijn auto was over een gehele zijkant beschadigd.

Ongeval met letsel

LEUSDEN Donderdagmorgen rond twee uur vond er op de Arnhemseweg een aanrijding plaats. Een 49-jarige vrouw uit Amersfoort reed over de Arnhemseweg richting Amersfoort. Op een gegeven moment gleed de auto weg en verloor de vrouw de macht over het stuur. Ze kwam tot stilstand tegen een boom. De bijrijder, een 54-jarige man uit Almere-buiten, had licht hoofdletsel en is overgebracht naar het Ligtenberg ziekenhuis. Voor controle nam de politie een ademanalyse bij de vrouw af. Hieruit bleek dat zij teveel gedronken had; zij had een alcoholpromillage van 0.95. Zij kreeg een rijverbod voor drie uur en heeft een proces-verbaal voor rijden onder invloed gekregen.