Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 27-12-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 13.15 u) Donderdag, 27 december 2001

District Heerlen

Heerlen; aangehouden
Vanmorgen, donderdagmorgenvroeg omstreeks 05.00 uur kreeg de politie een melding van een inbraak in een cafe aan het Pancratiusplein in Heerlen. In het cafe-pand werd een 22-jarige man uit Heerlen aangetroffen die ervan wordt verdacht door vernieling van een ruit het cafe te zijn binnengedrongen en vervolgens te hebben getracht een speelautomaat open te breken. De aangehouden verdachte, die snijwonden aan zijn handen had (vermoedelijk opgelopen bij de poging een speelautomaat open te breken), werd eerst voor medische verzorging aan zijn handen naar de EHBO in het Heerlense ziekenhuis gebracht en vervolgens naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Heerlen; ingebroken
Afgelopen woensdagavond werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Zeswegenlaan in Heerlen. Inbrekers zijn gisteravond door forcering van een raam de woning binnengedrongen en hebben deze doorzocht. Gestolen werden sieraden en geld. Vanmorgen, donderdagmorgen werd een inbraak ontdekt in een haarverzorgingswinkel, eveneens aan de Zeswegenlaan. Inbrekers zij via de achterzijde de winkel binnengekomen en zijn met allerlei kappersbenodigdheden aan de haal gegaan. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.