Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Donderdagmiddag 27 december 2001
16:11 donderdag 27 december 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

ASSEN
Diefstal auto-onderdelen
Donderdagochtend omstreeks halftien is aan de Voorstebree de auto van een 40-jarige man uit deze plaats gestript. De auto stond naast de woning geparkeerd. De dader heeft verschillende onderdelen meegenomen, waaronder de koplampunits.

EMMEN
Woningdiefstal
In de nacht van woensdag op donderdag is in de woning van een 45-jarige man uit deze plaats aan de Parallelweg ingebroken. Vermoedelijk is de dader binnengekomen door een kozijn van de keuken te vernielen en heeft een stereo, een mobiele telefoon, een portemonnee en een sporttas meegenomen.

UFFELTE
Diefstal uit schuurtje
In de nacht van woensdag op donderdag is uit een schuurtje, behorende bij een boerderij aan de Schapelsteeg, een vat met olie gestolen. Het vat had ongeveer een inhoud van 35 liter.

ECHTEN
Diefstal uit auto
Donderdagmiddag is aan de Oshaarseweg ingebroken in een bestelauto. De dief heeft een radardetector meegenomen.

EMMEN
Poging tot verkrachting verzonnen
Het 17-jarig meisje uit Emmen, dat op 18 december aangifte deed van poging tot verkrachting langs het fietspad aan de Hondsrugweg tussen het centrum en Bargeres, blijkt dit van A tot Z te hebben gelogen. Het onderzoek dat na haar aangifte werd ingesteld, heeft dit uitgewezen. Ze heeft dit bekend, en tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt ter zake het doen van een valse aangifte.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe