Politiebericht Eindhoven e.o. 27-12-2001
3e Persbericht 27 december 2001

Persberichten uit de regio:

Bladel: Videorecorder en zaag gestolen
Uit een woning aan de P.G. Ballingslaan zijn tussen maandagmiddag en donderdagmiddag een videorecorder en een elektrische zaag gestolen. De dader kwam binnen door een ruit aan de voorkant van de woning te vernielen.

Best: Verwarmingsketels gestolen
Uit twee sloopwoningen aan de Koningin Julianaweg zijn tussen afgelopen zaterdag en woensdagmorgen de verwarmingsketels gestolen. Het gaat om oudere ketels. Het is niet duidelijk hoe men binnen is gekomen.

Eersel: Rijzadel gestolen
Uit een schuur behorende bij een woning aan de Hees is tussen dinsdagochtend 10.00 uur en donderdagochtend 9.00 uur een rijzadel gestolen. Het is vooralsnog onbekend hoe de dader binnen is gekomen.

Gemert: Diefstal uit school
Tussen afgelopen vrijdag en donderdagmorgen zijn uit een school aan De Stroom twee videorecorders gestolen. Er zijn drie ruiten van de school vernield.

Mierlo: Brand in woning
Donderdagmorgen rond 9.45 uur is brand uitgebroken op de begane grond van een woning aan de Rogge. Een buurtbewoner ontdekte de brand. Het televisietoestel was in brand geraakt. Er was niemand in de woning. De benedenverdieping brandde uit.

Nuenen: Inbraak en brand bij scouting
Donderdag rond 10.00 uur is brand uitgebroken in een blokhut van de scouting aan de Sportlaan. De brandweer had de brand snel onder controle. Bij de tweede scoutingblokhut aan de Sportlaan bleek ingebroken te zijn. Er wordt rekening mee gehouden dat er sprake is van brandstichting. Er wordt onderzoek gedaan.

Valkenswaard: Videocamera gestolen bij pinnen
Een 33-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel is donderdagmiddag rond 14.00 uur op de Eindhovenseweg bestolen van haar videocamera. De vrouw was bij een geldautomaat aan het pinnen en zij had de tas met de camera op de grond gezet. Toen zij haar geld uit de automaat gepakt had bleek de tas met Sony camera weg te zijn. De waarde van de camera is fl. 1.800,=.

Veldhoven: Auto gestolen na inbraak in woning
In een woning aan de Zandhei is in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken. De dader kwam binnen door een raam aan de voorkant te vernielen. Uit de woning werden een computer, een portemonnee met ongeveer 100 gulden, een rijbewijs, een aantal pasjes en autosleutels weggenomen. Met de autosleutels werden een grijze Mercedes met het kenteken 74-GX-KZ, die voor de woning stond geparkeerd, gestolen.

Waalre: Inbraak
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een bedrijf aan de Willibrorduslaan. De toegangsdeur is opengebroken. Uit het bedrijf is een computer met beeldscherm gestolen.