Gerechtshof Amsterdam



ROL VAN DE ONDERNEMINGSKAMER VOOR WEEK 1 (31 DECEMBER 2001 TOT EN MET 4 JANUARI 2002) VAN 2002


Bron: Gerechtshof Amsterdam

Datum actualiteit: 28-12-2001

PERSBERICHT VAN DE ONDERNEMINGSKAMER

ROL VAN DE ONDERNEMINGSKAMER VOOR WEEK 1 (31 DECEMBER 2001 TOT EN MET 4 JANUARI 2002) VAN 2002

In week 1 van 2002 (31 december 2001 tot en met 4 januari 2002) staat het volgende op de rol van de Ondernemingskamer:

Donderdag 3 januari 2002:

10.00 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van Van Baaren Beheer B.V. (advocaat: Mr M.M. van den Broek te Amsterdam) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van HAGOORT & ASSOCIATES B.V. te 's-Gravenhage (advocaat: Mr J.A.M. Reuser te Pijnacker). De vennootschap houdt zich bezig met het verlenen van technische en/of wetenschappelijke diensten ten behoeve van de winning van aardgas, aardolie en aardwarmte.

13.00 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van DE ONDERNEMINGSRAAD VAN UPC NEDERLAND B.V. (advocaat: Mr J. Hermes te Tilburg), strekkende tot het verbieden aan UPC NEDERLAND B.V. te Schiphol-Rijk (advocaat nog niet bekend) uitvoering te geven aan haar besluit om een groot aantal werknemers in verband met reorganisatie boventallig te verklaren. De vennootschap houdt zich bezig met productie van media en telecommunicatiediensten en de uitvoering daarvan alsmede met het exploiteren van centrale antenne-inrichtingen.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn openbaar en vinden plaats in een der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam.

Er dient rekening mee te worden gehouden dat de behandeling van een zaak geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk komen.

De in de zaak van UPC NEDERLAND B.V. te wijzen beschikking zal te gelegener tijd worden geplaatst op de website van het Gerechtshof te Amsterdam. Na het openen van de pagina www.gerechtshof-amsterdam.nl kunt U doorverbinden met de pagina
www.rechtspraak.nl/gerechtshof/amsterdam alwaar U de uitspraak aantreft onder de link Actualiteiten.

Mevrouw Mr A.K. van de Vorst-Glerum,
Mevrouw Mr C.Ch. Kok,
Griffiers van de Ondernemingskamer.