Politiebericht Oss 28-12-2001
Politiebericht district Maasland

AANHOUDING NA MISHANDELING

De politie heeft donderdagavond een 17 jarige inwoner van Oss aangehouden op verdenking van mishandeling. Het slachtoffer, een bewoner van het complex, zag dat in de centrale hal van een wooncomplex aan de Arendstraat in Oss een kerstboom, een klok en een schilderij waren vernield. Daarop wilde hij buiten een aantal jongeren aanspreken. Echter nog voor hij iets kon zeggen deelde de verdachte enkele rake klappen uit. Het slachtoffer is in het zieken-huis behandeld, zijn neus bleek gebroken te zijn. De verdachte is even later in zijn woning aangehouden en ingesloten.

INBRAAK IN BEDRIJF

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een bedrijf aan de Galliersweg in Oss. Uit het pand verdween een airco, een telefoon en een brandblusser nadat een raam was ver-nield. De totale schade is onbekend.

DIEFSTAL UIT AUTO

Uit een bedrijfsauto die geparkeerd stond aan de Zeis in Heesch verdween in de nacht van donderdag op vrijdag een grote hoeveelheid electrisch gereedschap. De schade wordt geschat op ongeveer f. 25.000,-.

ALCOHOL

Een 55 jarige inwoner van Lith is in de nacht van donderdag op vrijdag bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Dr. Saal van Zwanen-bergsingel in Oss. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 3 uren en een proces-verbaal.