Ingezonden persbericht


Stichting Poprevival

BACK HOME

Persbericht, 26 december 2001

Back Home Christmasparty klaar voor de start

Hardenberg- Op de laatste zaterdag voor Kerst was er slechts één Kerstman in het centrum van Hardenberg en dat was de Back Home-kerstman. Back Home-diskjockey Cor Hoeben had het rode pak aangetrokken en toonde zich een voorbeeldige, kindvriendelijke Kerstman. Meer dan 600 lollies gaf hij aan kinderen, terwijl ouderen verrast werden door een kortingsbon voor een bezoek aan de grote Back Home Christmasparty, op vrijdag 28 december in Popcentrum Podium in Hardenberg.

Zes diskjockeys van de Stichting Poprevival Back Home (DJ Dick zit al dagen in de sneeuw) hebben geloot en daaruit is voor vrijdagavond de volgende zaalindeling gekomen. In het voorcafé werken Charles Fontijn en Gert Tack; in de discotheek Henk Smit en Gerrit Jan Zagers en in de grote zaal Roel Zweers en Cor Hoeben, die samen met muziekproducent Ernst Fidom hun grote lijst hebben samengesteld. Bijna 2000 titels hebben de playlist gehaald. Weer zal het een muzikaal feest der herkenning worden. De muziekstijlen zijn meer naar elkaar toe geschoven zodat er niet zulke grote muzikale verschillen zijn in de zalen onderling en in alle zalen zullen -naast de popmuziek uit the seventies- kersthits uit vervlogen dagen klinken. De zalen van Podium zijn inmiddels omgetoverd tot schitterende Kersttaferelen en er zijn Christmassurprises voor de gasten. Uiteraard zijn de Kerstman en zijn twee onafscheidelijke Christmasgirls lijfelijk aanwezig.

Kaarten a fl. 15,00 zijn nog te koop bij Boetiek 'De Blauwe Shop' aan het Oosteinde in Hardenberg en tijdens openingstijden bij Popcentrum Podium aan de Jan Weitkamplaan en bij De Troubadour aan de Oude Vechtbrug. Ook aan de entree van Podium zullen vrijdagavond waarschijnlijk nog kaarten te koop zijn. De zaal gaat open om 20.00 uur en het eindtijdstip zal volledig afhangen van de mate van gezelligheid. De verwachting is dat het daarom wel eens heel laat kan worden. In tegenstelling tot Back Home IV -waar Podium uitpuilde van de bezoekers- zullen er slechts 1250 kaarten á Fl. 15,00 verkocht worden.

Meer info op www.backhome.nl

Einde persbericht.