Gemeente Heusden


Gemeente Heusden veilt inventaris
Helft opbrengst naar goede doelen
Bij een verhuizing blijft meestal inventaris achter. Zo ook bij de verhuizing van de gemeente naar de verbouwde gemeentehuizen in Drunen en Vlijmen. Wat gebeurt er met de oude stoelen, bureaus, kasten, etcetera?

Op zaterdag 29 december vanaf 10.00 uur wordt dit inventaris per opbod verkocht in buurthuis De Mand in Vlijmen. Dit is een openbare veiling. Alle inwoners, verenigingen, bedrijven en andere organisaties in de gemeente Heusden zijn hiervoor uitgenodigd. Ook mensen van buiten de gemeente Heusden mogen aan de veiling deelnemen.

Op 27 en 28 december zijn er kijkdagen. U bent van 10.00 tot 17.00 uur welkom in de locaties aan de Wolput 72a in Vlijmen en Stationsstraat 8 in Drunen om de spullen te bekijken.

De helft van de opbrengst gaat naar Kiwanis Club Vught. Deze serviceclub organiseert de veiling en besteedt haar deel van de opbrengst aan verschillende goede doelen. Een deel van het geld gaat naar doelen binnen de gemeente Heusden.

Natuurlijk hopen we op een grote opkomst en een goede verkoop. Want dat betekent hoge inkomsten voor Kiwanis en veel geld voor goede doelen!