Ingezonden persbericht

Het Interieur

PERSBERICHT

Op zondag 30 december verzorgt Het Interieur een 'Laatste gulden'-feest in Gasterij de Kemphaan aan de Willibrordstraat in Middelbeers. De middag staat in het teken van het afscheid van de Nederlandse munt en de komst van de euro. De entree is gratis, aanvang 15.30 uur.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door all round-artiest Peer van Dun uit Tilburg. Van Dun laat bezoekers van alle leeftijden desgewenst meezingen met hun favoriete liedjes tijdens het karaoke-gedeelte van de middag. Daarnaast speelt Van Dun live gitaarmuziek van onder andere The Shadows. Amusement dus voor het hele gezin.

De middag staat ook in het teken van een goed doel. Alle bezoekers wordt verzocht de laatste stuivers, dubbeltjes, kwartjes en guldens bij elkaar te schrapen om ze vervolgens te schenken aan het Oyugis-project van - onder andere - de Beerse frater Kees Hems. Het project is genoemd naar een streek in het Afrikaanse land Kenia waar de bevolking lijdt onder de afschuwelijke gevolgen van AIDS. Het Oirschotse echtpaar Henk en Christianne van de Wal, dat zich vanuit Oirschot sterk maakt voor dit project, zal aanwezig zijn om toelichting te geven op het werk van Kees Hems.

De eerste activiteit van Het Interieur in het nieuwe jaar is op 13 januari. Dan wordt voor de tweede keer een Après Ski-middag worden georganiseerd in zaal Het Dorpsplein in Oostelbeers.

Meer informatie:

---
't Interieur
PR: Erno Mijland
Kuikseindseweg 17
5091 TC Middelbeers
(013) 514 23 90
e-mail: erno@mijland.nl

Het Interieur is een onafhankelijke groep Beerzenaren die culturele activiteiten in de Beerzen organiseert in samenwerking met lokale café-eigenaren.