Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-12-2001
Persbericht Eemland zuid, 11.45 uur

Mannen gewond na vechtpartij

AMERSFOORT- Op zondagochtend werd een 18-jarige man aangehouden nadat hij vermoedelijk betrokken was geweest bij een vechtpartij.

Omstreeks kwart voor vijf liepen twee mannen in de leeftijd van 24 en 26 jaar afkomstig uit Soest over de Achter Davidshof. Op een gegeven moment kwam er een personenauto aanrijden met hierin een vijftal inzittenden. Vanuit de auto werd een opmerking gemaakt naar de twee mannen en werd de middelvinger opgestoken. De twee mannen maakte vervolgens een opmerking terug. De auto stopte vervolgens en de vijf inzittenden stapten uit.

De twee mannen werden geslagen en geschopt door personen uit de groep. Direct hierop vertrokken de auto weer met de vijf inzittenden.

De politie werd gewaarschuwd en deze trof de auto rijdend aan op de Glen Millerstraat. De enige inzittende, de 18-jarige bestuurder, werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. De mannen liepen door de vechtpartij verschillende verwondingen op aan neus, jukbeen en buik maar hoefden hiervoor niet naar het ziekenhuis.