Campina Melkunie

Datum : 11-1-2002
Plaats : Zaltbommel

Geniet van Oranje met Campina

Natuurlijk brengt Campina enkele bijzondere producten (vla, pudding, kaas) uit ter gelegenheid van het huwelijk van prins Willem-Alexander en Maxima Zorreguieta op 2 februari.

Zo is er de Campina Huwelijksvla, een sinaasappelvla. Een pak van een liter kost 1,40 euro. Campina Huwelijksvla is verkrijgbaar tot en met de week van het huwelijk.

Toetje van de MONArchie
Mona brengt het Toetje van de MONArchie. Voor deze speciale gelegenheid bestaat het Toetje van de Maand voor één keer uit twee toetjes en wel het Hol-landse Prinsentoetje en het Maximale Passietoetje. Het Hollandse Prinsentoetje heeft een rode, witte en blauwe laag en is een echt koninklijk toetje. Dit feestelijke toetje is gemaakt van luchtige rode aardbeienpudding, witte room-pudding en Blue Curaçaosaus. Prins Willem-Alexander kan niet zonder zijn Máxima en daarom heeft Mona besloten ook een Máxima toetje te bedenken. Het Maximale Passietoetje is een heerlijke passievruchtenpudding met exotische saus. Dit exotische toetje is gemaakt van een luchtige zachtgele passievruchtenpud-ding met een oranje saus van diverse exotische vruchten. De huwelijkstoetjes zijn verkrijgbaar tot de dag van het koninklijk huwelijk. Bij aankoop van de beide toetjes maken consumenten kans op een weekend in de bruidssuite van het Amstelhotel of op een van de vijf weekenden in een bungalowpark. De toetjesliefhebbers hoeven alleen de slagzin onder de actieclip af te maken en deze voor eind februari op te sturen aan Mona.

Maxi D'Or kaas
En er is de Maxi D'Or kaas van Campina. Deze kijzondere Goudse kaas van Campina werd afgelopen najaar al aan Máxima overhandigd, toen zij en prins Willem-Alexander een bezoek brachten aan Noord-Holland en kaasstad Alkmaar.

Lange traditie
Campina kent een lange traditie op het gebied van Oranje-producten. Zo be-dacht Mona ter ere van de kroning van Koningin Beatrix in 1980 de Oranje pudding. Sinds die tijd maakt de Oranje pudding deel uit van het vaste assorti-ment rond Koninginnedag. Oranjevla van Campina is eveneens al jarenlang een geliefd toetje tijdens feestdagen van de Oranjes.