MID-WINTER-BLAASMIDDAG 2002
Zondagmiddag 20 januari 2002

Dweilorkesten Net organiseert op ZONDAGMIDDAG 20 JANUARI 2002 as een feestmiddag voor kapellen waarbij gezelligheid voorop staat onder de naam

'Mid-Winter-Blaasmiddag'

Deze middag zal in het teken staan van onderlinge contacten en gezelligheid. Er zal deze middag geen competitie verband zijn, gewoon gezelligheid. 12 februari 200, 15 september 2000 & 21 januari 2001 (cd van de eeuw,Toppertjes 2000, Mid Winter Blaasmiddag 2001) hebben wij dit ook gedaan en dit is bij de orkesten zeer goed bevallen. De locatie zal wederom Cafe De Stee in IJsselstein zijn; het bruin cafe van IJsselstein .

De 1e Mid Winter Blaasmiddag (20-1-2001) was een grandioos succes!

Bij binnenkomst is er allereerst voor iedereen een lekker glaasje gluhwein. Als klap op de vuurpeil hebben we zelfs een echte sneeuwmachine gehuurd om alles nog meer winters aan te laten voelen. Gelukkig zal de open haard de hele middag branden om het toch wat warm te houden.
Het hele feest begint om 13:00 en het officiële gedeelte zal eindigen zo rond 17:00 (dit wil uiteraard niet zeggen dat jullie dan meteen weg moeten hoor, tot in de late uurtjes is het café open!).
Iedere deelnemende kapel zal een optreden van 20 minuten verzorgen. Het speelschema wordt op de dag zelf bekend gemaakt

Het café is globaal in 3 gedeeltes verdeeld;

- het kapel gedeelte; hier staat een podium en de lady speaker (in een aparte ruimte kunnen de kapellen de koffers ed kwijt)

- een bar gedeelte; hier kan gewoon een pilsje of een ranja gedronken worden (uiteraard kan dat in het gehele cafe, er zijn 3 bars aanwezig!)
- een prinsenbar; hier worden de prinsen van de bezoekende carnavalsverenigingen ontvangen en zullen later ook de midwinter spelen plaatsvinden.


- Als publiek nodigen we veel collega dweilorkesten uit en zeer veel carnavalsverenigingen, u heeft dus zeer zeker een goed publiek!
Wilt u deelnemen aan dit evenement ? Stuur dan een e-mail aan info@dweilorkesten.net