Ingezonden persbericht

BUDDY'S SCOREN MET HUN MAXIMALIEDJE

Al bijna twee jaar geleden voorzagen de Buddy's het huwelijk van Willem Alexander met zijn Maxima. Ook toen er nog allerlei staatsrechterlijke problemen waren en Beatrix leek te aarzelen!

Het nummer werd dan ook al in 2000 op CD gezet ("Niet Kinderachtig") en in maart 2001 waren de Buddy's op uitnodiging van TV West aanwezig bij Paleis Noordeinde om het te zingen op de avond van de bekendmaking van deze Koninklijke verloving. Daarna verschenen ze in het programma van "Barend&van Dorp" en bereikten dankzij de reacties van vele televisiekijkers de finale, die ze ook nog glansrijk wonnen.

Maxima en Willem Alexander konden persoonlijk kennis maken met de Buddy's en dit lied toen ze in oktober 2001 hun kennismakingsbezoek aan Den Haag brachten. TV West en de NOS brachten heel duidelijk de spontane reacties van het paar in beeld. Bij Maxima glinsterde zelfs een traantje.

Enkele weken geleden was het nummer ook nog te zien in "Man bijt hond" van de NCRV.

Daarom hebben de Buddy's ter gelegenheid van de komende festiviteiten een cd-single uitgebracht in een beperkte oplage: "Buddy's voor Oranje". Behalve het nummer "Ik wille wille Alexander" staat daar ook op "Hoeveel hoedjes heeft de Koningin?"
Deze CD is alleen bij de Buddy's te bestellen buddys@wanadoo.nl
Meer informatie op de Buddysite http://www.debuddys.nl

Ton Buitinga
015-2612462/ 06-51368460