Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-01-2002 Persberichten district Eemland noord, 14.15 uur

Rijden onder invloed

SOEST Surveillerende agenten zagen op de Van Weedestraat een 16-jarige jongen uit Soest zonder verlichting op een bromfiets rijden. Nadat de jongen een stopteken had gekregen bleek dat de bromfiets onverzekerd was en betrokkene vermoedelijk onder invloed van alcohol.

Na een ademanalyse op het bureau werd duidelijk dat de jongen met 1,1 promille alcohol in zijn lichaam had gereden. De jongen kreeg een rijverbod van vier uur en heeft een bekeuring gekregen.

Rijden onder invloed

BAARN In de nacht van zaterdag op zondag is een 61-jarige automobilist uit Baarn op de Amsterdamsestraatweg aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed.

Op het bureau bleek de man met 0,8 promille alcohol in zijn bloed te hebben gereden. De man heeft een boete van 190 euro gekregen en een rijverbod van twee uur.

Brand in woning

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG De politie ontving in de nacht van zaterdag op zondag de melding van brand in een woning aan de Hoekstraat. De brand ontstond in de garage. In de woning was op dat moment niemand aanwezig. De brandweer heeft het vuur geblust.

Omdat brandstichting niet wordt uitgesloten zal de politie onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.