Ingezonden persbericht

Persbericht

21 januari 2002

CAST introduceert Delphi Analyzer
~ nieuwe tool maakt complete broncodeanalyse Borland Delphi® mogelijk ~

CAST Software, pionier en wereldleider op het gebied van Application Mining, introduceert Delphi Analyzer, een op parsers gebaseerde en complete analysetool voor Borland Delphi.

Delphi Analyzer maakt gebruik van Delphi project files (.dpr) om de verschillende componenten van de analyse op te sporen. Het programma maakt analyse van verschillende soorten Delphi projecten mogelijk, namelijk van de standaard 'project' applicaties, maar ook de 'package'- en 'library' applicaties. Delphi Analyzer ondersteunt verschillende Delphi versies, van Borland Delphi 3 tot en met de allernieuwste versie; Delphi 6.

De Application Mining Suite van CAST analyseert in enkele minuten duizenden of zelfs miljoenen code-onderdelen in verschillende programmeertalen en ontwikkelomgevingen en maakt de onderlinge samenhang duidelijk. Hierdoor hebben alle leden van het ontwikkelteam, tijdens de hele life cycle van een applicatie, toegang tot de volledige technische informatie over die applicatie, in de vorm van online, up-to-date technische documentatie en grafische roadmaps van de interne applicatiestructuur.

"Onze Application Mining software ondersteunde al de meest voorkomende databases, applicatieservers en programmeertalen binnen gedistribueerde architecturen. Borland's Delphi mocht in die reeks echt niet langer ontbreken," zei Jérôme Raynal, Managing Director bij CAST Benelux. "Het is erg tijdrovend om in de broncodes te moeten zoeken naar gegevens. In plaats daarvan kunnen Delphi gebruikers nu terwijl ze werken alle data opslaan in een centrale databank en deze ten alle tijden raadplegen."

"Application Mining biedt IT managers grote voordelen," aldus Mika Alapiessa, regionaal directeur Noord-, Oost-, Zuid-Europa, Afrika en het Midden-Oosten bij Borland®. "CAST is een zeer ervaren speler in de Application Mining markt. Met behulp van de Delphi Analyzer kunnen ontwikkelaars nu nog sneller ontwikkelen; het geeft een extra dimensie aan de Rapid Application Development (RAD) omgeving van Delphi."

(291 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Borland
Borland is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige e-business implementatieplatformen die zijn ontworpen om de productiviteit van de ontwikkelaar te vergroten en de 'time-to-market' van softwareprojecten te verkorten. E-business implementatieplatformen bestaan uit softwareproducten waarmee e-business applicaties kunnen worden ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerd. Borland is de eerste keuze voor professionele leveranciers van e-business oplossingen die op zoek zijn naar een leveranciersonafhankelijk implementatieplatform dat een korte time-to-market en hoge productiviteit, performance en beschikbaarheid ondersteunt.

Borland werd in 1983 opgericht. Het hoofdkantoor bevindt zich in Scotts Valley, Californië, met kantoren over de hele wereld.

Over CAST Benelux
CAST (EuroNM "7289") is de pionier en marktleider in de snelgroeiende Application Mining markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. CAST heeft 250 werknemers in dienst, verspreid over vier kantoren in de VS en in tien Europese grootsteden. Ruim 1800 blue chip bedrijven hebben CAST in huis gehaald. Daarnaast erkennen zowel belangrijke IT analisten als software handelaars de unieke waarde van de CAST Application Mining technologie.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: CAST Benelux
Myriam Schächtel, Marketing Afdeling:
m.schachtel@castsoftware.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Jane Timmermans van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 043-3566956Fax: 043-3566955
E-mail: yvonnev/janet@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Jane Timmermans
LEWIS Communication BV

PRWEEK's Consultancy of the Year Finalist, 2001
PRWEEK's Hi-Tech Agency to Watch, 2000/2001

Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566957
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: http://www.lewispr.com