Kamer van Koophandel

PERSBERICHT

Vernieuwde website kamers van koophandel is veel gebruiksvriendelijker

De website http://www.kvk.nl van de kamers van koophandel is met ingang van vandaag vernieuwd. De tienduizend bezoekers per werkdag hebben soms moeite om de goede informatie te vinden in de meer dan drieduizend pagina's die de site groot is. Op de nieuwe website is de informatie helder gerubriceerd en is de navigatie verbeterd. Zodat de ondernemer - die in het algemeen zeer positief is over de inhoud van de site - nu ook snel en trefzeker de benodigde informatie kan vinden.

De vernieuwing van de site is ook aanleiding geweest om enkele nieuwe gedeelten toe te voegen. Zo is een onderdeel branche-informatie toegevoegd waarin iedere ondernemer cijfers, brancheorganisaties, opleidingen en tijdschriften voor zijn branche kan vinden.
Ook een sitemap is toegevoegd.
Bestaande onderdelen hebben een metamorfose ondergaan. Aangezien de functie van het 'bij elkaar brengen van ondernemers' voor de kamer van koophandel zeer belangrijk is, werd er veel tijd gestoken in de verbetering van de discussiegroep. Ondernemers kunnen nu op overzichtelijke wijze ervaringen uitwisselen, of diensten aanbieden als deze toegevoegde waarde voor de discussie hebben. Ook kunnen ze hun vragen via de site direct aan hun kamer van koophandel stellen.

Met deze nieuwe opzet hopen de kamers van koophandel nog beter te kunnen laten zien wat zij allemaal te bieden hebben en kunnen betekenen voor de ondernemer. Vooral omdat een grote hoeveelheid informatie nu duidelijk gerubriceerd en via internet gratis beschikbaar is. Het zou zonde zijn als ondernemers daar geen gebruik van weten te maken.