Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-01-2002
Politieberichten district Eemland zuid, 09.00 uur

Rijden onder invloed

AMERSFOORT Op de Ringweg Randenbroek is op zondagmiddag een 39-jarige man uit Amersfoort aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. De man werd door surveillerende agenten tijdens een routinecontrole gestopt.

Na een ademanalyse op het bureau bleek de man met 1,10 promille alcohol in zijn lichaam te hebben gereden. De verdachte heeft een dagvaarding gekregen en een rijverbod van vier uur.

Beroving van auto

AMERSFOORT Op zondagmiddag is een 34-jarige man uit Amersfoort op de Kamp beroofd van zijn auto. De man werd in een nabij gelegen horecagelegenheid aangesproken door een onbekende man. Deze gaf hem plotseling een kopstoot. Hierdoor liep de man een verwonding op aan zijn gezicht.

De verdachte zag zijn kans en greep de autosleutels van het slachtoffer. Hij ging naar buiten en stapte in zijn voertuig. Een andere onbekende verdachte ging op de bijrijdersplaats zitten en het duo ging er vandoor, rechtsaf de Oliesteeg in. Het slachtoffer rende nog achter zijn auto aan, maar kon de dieven niet meer achterhalen.