Ingezonden persbericht


- PERSBERICHT -

Direct terugbellen na website bezoek
CALL ME BACK PER SMS

Amsterdam, 21 januari 2002

Direct kunnen terugbellen door een SMS notificatie als een geïnteresseerde uw website bezocht heeft. Dat is de basis voor het concept SMS Notifier van het Amsterdamse mobiele internetbedrijf Picasse. De huidige 'call me back' diensten werken meestal met e-mail, zodat men toevallig net achter de PC moet zitten om snel te kunnen reageren. Hierdoor kan het soms wel dagen duren voordat men teruggebeld wordt. Picasse zegt daarvoor nu de oplossing te bieden via SMS Notifier.

De dienst werkt eenvoudig. Op een website kunnen bezoekers hun naam en telefoonnummer invullen, waarna er een SMS bericht naar een werknemer van het bedrijf verstuurd wordt. De website bezoeker kan nu direct worden teruggebeld. "De indruk van de (potentiële) klant over de reactiesnelheid en dus de service van een bedrijf zal hierdoor in positieve zin worden beïnvloed", aldus Jorrit Hertsenberg van Picasse.

Picasse mikt met de dienst vooral op websites van middelgrote tot grote bedrijven. Veel bedrijven hebben nog steeds een statische website (webpresence) en kunnen met deze dienst snel en makkelijk service en interactiviteit toevoegen. Picasse zegt binnenkort met nog meer standaard SMS oplossingen te komen.


- EINDE BERICHT -

Links in de tekst:
www.picasse.com
www.smsnotifier.nl

Achtergrondinformatie (