Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

21 januari 2001

Speelfilm 'Oesters van Nam Kee' online!

De officiële website van de nieuwe Nederlandse speelfilm 'Oesters van Nam Kee', met in de hoofdrollen Katja Schuurman en Egbert-Jan Weeber (BNN-serie Finals), staat vanaf vandaag online. De interactieve site - te bezoeken via www.oestersdefilm.nl - is ondergebracht bij artiesten-portal Glamago.com.

Glamago.com

De nieuwe Nederlandse speelfilm 'Oesters van Nam Kee', gebaseerd op het gelijknamige boek van Kees van Beijnum, heeft vanaf vandaag een officiële website. De interactieve site - te bezoeken via www.oestersdefilm.nl - is ondergebracht bij artiesten-portal Glamago.com, dat reeds een vijftigtal officiële websites van bekende Nederlanders beheert. Deze artiesten leveren zelf de content voor hun sites aan - zoals zelfgeschreven dagboeken en filmpjes - en communiceren rechtstreeks met fans en bezoekers via e-mail verkeer, gastenboeken en live-chatsessies. Ook de officiële sites van Katja Schuurman en Johnny de Mol, die beiden een belangrijke rol in Oesters van Nam Kee spelen, zijn via Glamago.com te bezoeken.

Setbezoeken en figurantenrollen winnen

De site van Oesters van Nam Kee biedt bezoekers, pers en zakelijke contacten alle mogelijke informatie m.b.t. de film, zoals een cast en crew overzicht, belangrijke data, interviews, een synopsis en dagboekverhalen van diverse betrokkenen. Ook setfoto's en speciale 'making of-filmpjes' (streaming video) kan men op de site bekijken. Daarnaast zullen op de site allerlei acties opgezet worden, waarbij bezoekers onder meer kaartjes kunnen winnen voor de exclusieve filmpremière.

Producent van de film is Egmond Film and Television B.V. ; Distributeur is U.I.P. Oesters van Nam Kee draait vanaf 5 september 2002 in de bioscopen. Kijk op www.oestersdefilm.nl voor meer info.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Glamago, Betty de Groot; tel.: 020-6853637. Voor vragen over Oesters van Nam Kee kunt u terecht bij Egmond Film and Television B.V., Annemarie Siemons; tel.: 020 - 589 09 09.