Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 21-01-2002 Politieberichten district Sittard (HP 16.25 uur) Maandag 21 januari 2002

Susteren, bedrijfsinbraak:
In het voorbije weekeinde heeft een inbraak plaatsgevonden in een bedrijf gevestigd aan de Rangeerweg te Susteren. De dief wist met een ladder een balkon op de eerste etage te bereken waar hij een ruit van een deur insloeg. Bij binnenkomst trad meteen het inbraakalarm in werking. Ondanks het alarm werd uit de keuken een radio-cdspeler, en een tv videocombinatie ontvreemd. Namens het bedrijf is van de inbraak aangifte gedaan.

Sittard, woninginbraak:
Op zondag 20 januari 2002 heeft in een woning aan de Maria van Bourgondiestraat te Sittard een inbraak plaatsgevonden. Een achterdeur van deze woning werd opengebroken en tevens een ruit ingeslagen. Eenmaal binnen werd de woning doorzocht en werd een fotocamera ontvreemd. De bewoner heeft van de inbraak bij de politie aangifte gedaan.

Beek, inbraak in kapperswinkel:
In de nacht van zaterdag op zondag heeft in een kapperswinkel gevestigd aan de Raadhuisstraat te Beek een inbraak plaatsgevonden. Een toegangsdeur van de kapsalon werd door de inbreker geforceerd. Uit de kassa werden euromunten, zijnde het wisselgeld, ter waarde van ongeveer euro 250 ontvreemd. Ook het fooiengeld geschat ongeveer euro 150 werd door de inbreker meegenomen. Door de eigenaar is van de inbraak bij de politie aangifte gedaan.