Gemeente 's-Gravenzande

Openbare hoorzittingen

Commissie bezwaar- en beroepschriften

De voorzitter van de commissie bezwaar- en beroepschriften maakt bekend, dat deze commissie op woensdag 23 januari 2002 in het stadhuis van s-Gravenzande in vergadering bijeen zal komen. Tijdens deze vergadering worden de volgende bezwaarschriften behandeld.

17.30 uur
Openbare hoorzitting met betrekking tot het bezwaarschrift van de heer J.D. van der Starre tegen het besluit van het college om geen vergunning te verstrekken voor een uitweg aan de achterzijde van de Eikenlaan 99 te s-Gravenzande.

19.35 uur
Openbare hoorzitting met betrekking tot het bezwaarschrift van de heer P.L. van der Lans en mevrouw M.A. van der Lans-Duk tegen het besluit van het college om hen een dwangsom op te leggen wegens gebruik van de woning Maasdijk 22 in strijd met het bestemmingsplan.

20.00 uur
Openbare hoorzitting met betrekking tot het bezwaarschrift van de heer J. Boers tegen het besluit van het college om hem een dwangsom op te leggen wegens verkoopactiviteiten in strijd met het bestemmingsplan

20.25 uur
Openbare hoorzitting met betrekking tot het bezwaarschrift van de heer A.J. Verjaal tegen het besluit van het college om hem een dwangsom op te leggen wegens gebruik van de woning Galgeweg 22c in strijd met het bestemmingsplan.

Inlichtingen kunnen vooraf worden ingewonnen bij de secretaris van de commissie, mevrouw mr. M. van Gils (tel. 0174-430124).