Gemeente Oud-Beijerland

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken bekend dat zij hebben besloten tot het aanleggen van een algemene gehandicaptenparkeerplaats aan de Hooizolder, het meest noordelijke parkeervak gelegen direct achter de woning Zoomwijcklaan nr. 3.

Tegen dit besluit kan iedere belanghebbende, binnen een termijn van zes weken, een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders.

De volledige tekst van de verkeersmaatregel ligt vanaf vrijdag 25 januari a.s. ter inzage bij de afdeling Openbare Werken van de dienst Ruimte aan de W. van Vlietstraat nummer 6 (geopend van 09.00 tot 12.30 uur en verder op afspraak).


* * * * *
Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland geven kennis van het feit dat een aanvraag om bouwvergunning is ingediend voor de bouw van 52 appartementen in Poortwijk 2e fase (in het westelijke deel van dit gebied langs De Boezem). Voor de bouw van deze appartementen kan slechts bouwvergunning verleend worden door middel van het verlenen van vrijstelling.

Het college van burgemeester en wethouders is dan ook van plan om met toepassing van een in het geldende bestemmingsplan "Boezem-Oost" opgenomen vrijstellingsmogelijkheid vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan en bouwvergunning te verlenen voor de bouw van deze appartementen.

De desbetreffende stukken liggen met ingang van 25 januari 2002 gedurende 2 weken voor belanghebbenden ter inzage op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de dienst Ruimte in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 (geopend op werkdagen van 09.00 - 12.30 uur en volgens afspraak).

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk hun bezwaren tegen het verlenen van vrijstelling naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland, Postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland.