EuroNet Internet benoemt Martijn Belmon als nieuwe Marketing Director

Amsterdam, 23 januari 2002 - EuroNet Internet heeft Martijn Belmon (35) benoemd als Marketing Director. Belmon is in deze functie verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten voor de merken Wanadoo (consumentenmarkt) en EuroNet Internet (zakelijke markt).

Voordat Belmon bij EuroNet Internet in dienst kwam, werkte hij gedurende drie jaar in diverse functies bij Tiscali (voorheen World Online), waaronder als Sales & Marketing Director. Hij droeg onder andere bij aan het succes van 12Move en The Internet Plaza. Daarvoor was Belmon marketingmanager bij internetprovider Demon.

Volgens Martijn Belmon was de keuze voor Euronet Internet als dochter van Wanadoo S.A. snel gemaakt. "Het feit dat het bedrijf een internationale achtergrond heeft, trok mij aan. Een Europese aanwezigheid biedt een solide basis voor continuïteit en groei in de toekomst", zegt Belmon. "Bovendien heeft Wanadoo S.A. de afgelopen jaren een top drie positie als internet service provider bereikt.


Over EuroNet Internet en Wanadoo
EuroNet Internet B.V. (www.euronet.nl) is een volledige dochteronderneming van Wanadoo S.A. Wanadoo S.A. is een van de grootste Europese internetbedrijven en de internetmediadochter van France Telecom. In Nederland biedt EuroNet Internet B.V. internetdiensten aan onder twee merken: Wanadoo voor de consumentenmarkt en EuroNet Internet voor de zakelijke markt. Wanadoo biedt een volledig pakket van internettoegang aan consumenten, waartoe inbelabonnementen, variërend van free tot flat-fee, en breedbandinternet (ADSL en Cable) behoren. Daarnaast levert de portal www.wanadoo.nl een keur van diensten en informatie verdeeld over thematische channels. De Wanadoo-portal staat in Nederland in de top tien van meest bezochte websites. EuroNet Internet verzorgt sinds 1994 producten en diensten voor de zakelijke markt, waaronder ADSL, netwerkkoppelingen en het hosten van websites. Internationaal telt Wanadoo S.A. ruim vijf miljoen actieve abonnees.