AND

News

Press
Back

NEWS - PRESS - CONCEPT

PERSBERICHT

AND maakt veelbelovende start in 2002

De nieuwe marketingstrategie van AND International Publishers N.V. lijkt haar eerste vruchten te gaan afwerpen. De afgelopen maand heeft de liquiditeitspositie zich verbeterd en de organisatie kan haar eigen broek ophouden. Er blijft behoefte aan additionele financiering op middellange termijn om beoogde investeringen te kunnen doen die de huidige groei in goede banen moeten leiden, en om de vermogenspositie van de onderneming te verstevigen.

De resultaten van de nieuwe marketingaanpak van AND zijn veelbelovend. In de meest recente retailnotering van Micro Media, een van de grootste distributeurs van Nederland, staan de beide routeplanners van AND in de top tien voor Educatief Diversen. AND Route 2002 Benelux bezet de tweede plaats en AND Route 2002 Europa de zesde.

AND International Publishers N.V. is een internationale organisatie die zich specialiseert in het leveren van geografische diensten. Hiertoe verzamelt en onderhoudt AND wereldwijd wegen- en adres-informatie, die in combinatie met de unieke software voor diverse doeleinden en in verschillende markten kunnen worden ingezet. De meest bekende producten van AND zijn haar CD-Rom en Internet Routeplanners en kilometer registratie-software.


---

Voor nadere informatie:
kunt u contact opnemen met AND International Publishers NV, Anneloes Nieuwenhuizen, telefoon 010 8851200, e-mail
anneloes.nieuwenhuizen@and.com.