MULTI MIX MUSIC

3000 stemmen gezocht voor opname live-CD

7e editie Super Voices voor Artsen zonder Grenzen

Sinds 1996 zingen zo'n 3000 zangliefhebbers uit heel Nederland elk jaar in één dag een CD vol met bekende popsongs. De opbrengst van die CD gaat naar het goede doel. Dit jaar is dat Artsen zonder Grenzen. Super Voices is de grootste vocale popgroep ter wereld en wordt jaarlijks opnieuw samengesteld. Iedereen - met of zonder zangervaring
- kan meedoen. Al meer dan 11.000 zangliefhebbers uit binnen- en buitenland hebben al eerder meegezongen.

Super Voices wordt op zaterdag 15 juni 2002 gehouden in de Americahal te Apeldoorn. Het motto van dit jaar is 'Live for life'. Super Voices neemt de CD 'live' op voor een enthousiast publiek en wil daarmee een bijdrage leveren aan het belangrijke werk van Artsen zonder Grenzen dat gericht is op de verbetering van de levensomstandigheden en de gezondheidsituatie van mensen in crisisgebieden over de hele wereld.

Het repertoire wordt dit keer grotendeels samengesteld door de deelnemers zelf. Zij kunnen stemmen op hun favoriete songs uit de voorgaande evenementen. Naast de nieuwe songs I'm outta love (Anastacia), Let's get loud (Jennifer Lopez) en It's raining men (Geri Halliwell), staan op dit moment Something inside so strong (Labi Siffre), Brand new day (Wizard of Oz), Dromen zijn bedrog medley (Marco Borsato), You've got a friend (Carole King) en To my father's house (Les Humphries Singers) hoog in de tipparade.

Er hebben zich inmiddels al bijna duizend mensen ingeschreven. De inschrijving loopt door tot uiterlijk twee weken voor het evenement, maar vol is vol. Instuderen van de meerstemmige songs gaat heel makkelijk met speciaal oefenmateriaal (twee oefen-CD's en een uitgebreide deelnemersgids). Dat oefenmateriaal wordt zodra het inschrijfgeld (een bijdrage van 57 Euro) binnen is, toegezonden aan de deelnemers (vanaf 15 maart). Op de dag van het evenement zelf vinden de repetities plaats en kunnen de deelnemers tijdens de pauzes meedoen met de Karaokeshow. De winnaar treedt op tijdens het avondconcert. In september 2002 ontvangen alle deelnemers een gratis exemplaar van de opgenomen live-CD.

Informatie: 0172-586840 (tijdens kantoortijden en op maandag- en woensdagavond 19.00 tot 21.00) of www.zing.nl

23 jan 02 17:14