---
ON Technology presenteert netwerkbeheer op afstand
---
Oplossing voor migratie naar Windows 2000/XP te zien op de CeBIT
Amsterdam, 23-01-2002

ON Technology, leverancier van oplossingen voor remote softwaredistributie en -beheer binnen netwerken, zal dit jaar op de CeBIT volledige oplossingen voor geautomatiseerde migratie tussen besturingssystemen demonstreren. Met de toepassingen ON Command CCM (softwaredistributie en -beheer), ON Command Discovery (analyse van de bestaande configuratie) en Desktop DNA (migratie van de gebruikersinstellingen) kunnen bedrijven op een efficiëntere manier complexe IT-projecten op afstand uitvoeren, zoals migratie naar nieuwe besturingssystemen of de installatie van nieuwe pc's. ON Technology is te vinden in hal 3, stand A63.

Vier stappen naar migratie

Stap één bestaat eruit alle bestaande pc's in de oplossing van ON Technology te integreren. In opdracht van ON Command CCM leest en analyseert ON Command Discovery de bestaande configuratie. Tijdens stap twee wordt er met Desktop DNA op een centrale server een back-up gemaakt van alle gegevens en de configuratie van elke individuele pc. Stap drie houdt in dat de software uiteindelijk gedistribueerd wordt door ON Command CCM. Als alle pc's geïnstalleerd zijn en de nieuwe computers geïntegreerd zijn in de oplossing van ON Technology, kunnen de bewaarde instellingen en gegevens geïmporteerd worden in de nieuwe pc's. Dat is stap vier. Concreet betekent dit dat gebruikers hun gepersonifieerde omgeving kunnen verhuizen.

EINDE

---
END

---
Over ON Technology Corporation
ON Technology zorgt ervoor dat IT-organisaties en serviceproviders in een mum van tijd cruciale software kunnen verspreiden naar computers die zich op verschillende locaties bevinden, zoals desktops, labtops, handcomputers en servers. ON Command CCM, het paradepaardje van de onderneming wordt momenteel wereldwijd gebruikt door meer dan 500 vooraanstaande bedrijven over heel de wereld om software te distribueren naar meer dan 500.000 bedrijfscomputers. Het betreft ondernemingen zoals WorldCom, Deutsche Telekom en Goodyear Tire & Rubber, Application Service Providers (ASP's) en Management Service Providers (MSP's). Bezoek voor meer informatie www.ontechnology.info.

Nadere informatie voor de redactie:
ON Technology Benelux, Eric Spannenburg, Tel: 020 676 3339, GSM: +32 476 30 42 80 of www.ontechnology.info NewsEngine PR, Sandra Strotkamp, Tel: 020 567 21 70, sandra.strotkamp@newsenginepr.com
Ref.:ONT0022-19C45E