Ingezonden persbericht


Datum: 23 januari 2002
Status: vrij voor publicatie

Persbericht Brightpoint

Brightpoint breidt haar Franse vestiging uit en stelt EuroHub in voor de ondersteuning van regionale supply chain management oplossingen.

Brightpoint Frankrijk heeft haar Franse vestiging uitgebreid door de aanwinst van Dirland en Megahertz. Deze aanwinsten hebben tot gevolg dat Brightpoint nu één van de belangrijkste distributeurs van belminuten in Frankrijk is, zij verleent haar diensten onder andere aan SFR en Orange. Deze aanwinsten hebben het Brightpoint tevens mogelijk gemaakt om haar distributieservices op de Franse markt te vergroten.

Brightpoint start haar Europese Supply Chain Management Centre (EuroHub) om verscheidene klanten in de Europese mobiele telecom industrie te bedienen. De diensten van Brightpoint, waaronder Logistiek, Verpakking, Distributie en Supply Chain Management zullen via dit Centre lopen.

Brightpoint zal haar fulfilmentactiviteiten van Duitsland en de Benelux én haar Europese hoofdkantoren in de EuroHub onderbrengen. Marketing, Sales en Customer Service blijven voor de Beneluxmarkt in Nederland gevestigd.

Brightpoint's Supply Chain Management Centre is voorbereid om de bestaande business te huisvesten en is flexibel genoeg om overeenkomstig de groei van de markt te volgen.

Opmerking voor de redactie
Voor meer informatie over dit bericht en/of (digitaal) fotomateriaal kunt u contact opnemen met Mirko Mensink, Brightpoint BV, Nieuwenhuizenweg 10 2314 XR Leiden op tel: 071-5815800 of email mirko.mensink@brightpoint.nl.

Brightpoint stelt er prijs op u voorafgaande aan publicatie van dienst te kunnen zijn met het signaleren van eventuele onjuistheden en/of aanvullingen, indien u hiervan gebruik wilt maken, neemt u dan contact op met Mirko Mensink.Daarnaast ontvangt Brightpoint, indien mogelijk, graag een copie van de publicatie indien tot plaatsing wordt overgegaan.