Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 23-01-2002 3e Persbericht 23 januari 2002

Heeze: Verkeerscontrole
Woensdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur heeft de politie in Heeze in de Jan Deckersstraat een verkeerscontrole gehouden. De controle was speciaal gericht op bromfietsen. Zestien bromfietsen werden aan een nadere controle onderworpen en dat leverde tien bekeuringen op. Acht bommers hadden een te hoog vermogen. Twee bromfietsers kregen een bon omdat geen helm werd gedragen. Bij een brommer was het framenummer veranderd. Die brommer is voor nader onderzoek uit het verkeer genomen.

Valkenswaard: Snelheidscontrole
Op de Dommelseweg in Valkenswaard is woensdagmiddag tussen 14.30 en 15.30 uur een snelheidscontrole gehouden. De politie controleerde de snelheid van 831 voertuigen. Er werden 53 bonnen uitgeschreven. De snelste reed 79 km/u in plaats van de toegestane 50 km/u.

Veldhoven: Diefstal
Woensdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur is van een 12-jarige jongen uit Veldhoven zijn gsm, portemonnee ( met 2 euro erin) en enkele pasjes gestolen. Hij ging zwemmen in het sportcomplex aan de Meent en borg zijn spullen in zijn tas op. Hij zette die bij zijn kleding. Na afloop van het zwemmen vond hij de tas onder een kleedhokje terug maar de spulletjes waren gestolen.

Valkenswaard: Diefstal auto
Woensdagmiddag is in de Dijkstraat in Valkenswaard een beige Opel Ascona met het kenteken RZ-95-LX gestolen.