Ingezonden persbericht

Cultuur op de Campus
Dienst Studentenzaken, Katholieke Universiteit Nijmegen Persberichtnr. 05

Nijmegen, 15 januari 2002


Theatervoorstellingen in studentenkamers: Het StudentenKamer Festival Een culturele route langs Nijmeegse studentenhuizen!

Op woensdagavond 23 januari vindt in het centrum van Nijmegen het StudentenKamer Festival plaats. Zeven studentenhuizen stelden speciaal voor het festival hun woonkamer beschikbaar en ontvangen met trots het publiek dat in hun eigen theater op bezoek komt. Het publiek kan deze avond een ronde maken langs meerdere voorstellingen met aansluitend een feest in de Blauwe Zaal (voorheen O42).

Het programma van het StudentenKamer Festival staat garant voor een gezellige en onvergetelijke theateravond. Op het programma staan drie cabaretvoorstellingen; Ernst van der Pasch, Vreemd Apparaatje en Renée van Bavel. Het onderdeel muziek wordt verzorgd door Lirio (keltische muziek), Het Nieuws (nederlandstalig) en singer/songwriter Famke. Verder is er een optreden van literair performer Bernhard Christiansen en worden er op een lokatie korte films getoond. Met een passepartout kan de bezoeker voor 5EUR rondreizen door het centrum van Nijmegen en voorstellingen van het StuKaFest bezoeken. Alle artiesten geven hun voorstelling drie keer, en het programma is zo samengesteld dat minstens vijf voorstellingen bezocht kunnen worden..

Het StudentenKamer Festival wordt georganiseerd door de Studenten Programmerings Commissie en Cultuur op de Campus van de Katholieke Universiteit Nijmegen. Voor meer informatie over het programma, voor kaartverkoop of voor een programma-boekje kunt u contact opnemen met Fiona Kremers, Studenten Programmerings Commissie, T: 024-3612823/E: spc@student.kun.nl , of met Annemieke Attema, Cultuur op de Campus, T: 024-3615912/E: A.Attema@dsz.kun.nl

www.cultuuropdecampus.nl