Ingezonden persbericht


Labtec introduceert de Verse-704, een digitale microfoon voor superieure geluidsinvoer

Voor consumenten die een superieure geluidsinvoer eisen, heeft Labtec een zeer stijlvolle digitale microfoon ontwikkeld, de Verse-704. De Verse-704 maakt gebruik van digitale techniek, waardoor de geluidskwaliteit optimaal is.

De microfoon wordt rechtstreeks op de USB poort van de pc aangesloten in plaats van op de geluidskaart. Op deze manier wordt de Verse-704 niet beïnvloed door eventuele bijgeluiden afkomstig van de geluidskaart. Bovendien worden dankzij de Unidirectional NCAT technologie, achtergrondgeluiden gefilterd, waardoor de geluidsinvoer kristalhelder is.


Deze bijzondere technologie biedt een significant voordeel ten aanzien van analoge microfoons. Het maakt de microfoon uitermate geschikt voor Voice-Over-IP, Internet Gaming & Video Chat, Video Conferencing en stemherkenningfuncties.

Voor extra gebruiksgemak is de microfoon voorzien van een doorschijnende mute knop/energieknop die oplicht wanneer de microfoon in gebruik is.

Daarnaast is dankzij een draaimechanisme de microfoon in hoogte te verstellen, terwijl de verzwaarde voet van de microfoon ervoor zorgt dat het apparaat stabiel blijft. Een automatische configuratie voor Plug en Play, zorgt er tenslotte voor dat de microfoon erg handig in gebruik te nemen is.

De Verse-704 heeft een tweejarige garantie en is geschikt voor Macintosh met USB poort (OS9.04+) en Windows ® (98, 98SE, 2000, ME en XP) computers.

Labtec

Labtec Inc. behoort sinds haar oprichting in 1982 tot de belangrijkste technologische vernieuwers van hoogwaardige multimedia randapparatuur voor de computer. Een ervaren team akoestisch ontwerpers ontwikkelt geavanceerde computerluidsprekers, subwoofers, headsets, microfoons en accessoires die specifiek voor gebruik met pc-toepassingen bestemd zijn. Labtec streeft ernaar de wensen van geluidskenners wereldwijd te vervullen, van de meest kritische audiofiel tot de gemiddelde muziekliefhebber en van de spellenfanaat tot de thuiswerker.

Voor meer informatie kunt u (niet voor eindgebruikers!) contact opnemen met:

Mills Hughes & Partners

Serge van Rooij/ Lilian van Tongerlo

+ 31 (0)40-2110110

+ 31 (0)40-2651020

www.mills-advertising.com

serge@mills-advertising.com

lilian@mills-advertising.com