Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AEBIZZ introduceert Integration Support Services

GORINCHEM, 24 januari 2002 -- AEBIZZ, de toonaangevende Systems Integrator voor applicatie-integratie en gespecialiseerd in de implementatie van integratieproducten van webMethods, introduceert een nieuwe dienst: "Integration Support Services". Deze services omvatten het zogenaamde expert-support op applicatie-integratieplatformen.

Gordon Vink, managing director AEBIZZ: "We zien een trend in de markt voor applicatie-integratie dat ondernemingen uit de awareness-fase komen en integratie-initiatieven snel concreet willen maken. Deze haast heeft met name te maken met enerzijds de relatief lage kosten (TCO) van integratieoplossingen en daardoor de eenvoudig te realiseren terugverdientijd (ROI) bij hoge volumes aan transacties. Anderzijds komt de druk vanuit de markt, voornamelijk van bestaande trading partners en concurrenten.

Wat ondernemingen vaak niet -dan wel te laat- beseffen is dat een steeds groter deel van de bedrijfsprocessen volledig afhankelijk is van het geïmplementeerde integratieplatform. Zaken als gegarandeerde levering (Guaranteed Message Delivery), beveiliging en transactie management om inzicht te krijgen in alle business transacties tussen de trading partners, worden naarmate het volume van transacties toeneemt steeds belangrijker. Inmiddels zijn er in Europa honderden ondernemingen die meer dan 25% van hun in- en verkooptransacties met behulp van real-time elektronisch berichtenverkeer uitvoeren. Discontinuïteit van dergelijke processen heeft direct invloed op onder andere omzet, beschikbaarheid van informatie als bijvoorbeeld actuele voorraadinformatie en klanttevredenheid. Ondersteuning door ervaren integratieconsultants op dergelijk complexe platformen is derhalve een noodzaak. Deze nieuwe dienstverlening is dan ook met name ontstaan door concrete verzoeken uit de markt naar garanties voor continuïteit en integriteit van het real-time elektronische berichtenverkeer".

De nieuwe dienstverlening bestaat uit een totaalpakket vanServices waaronder development, eerste-, tweede- en derdelijns support en training. Het transactieproces tussen ondernemingen wordt door middel van speciaal voor dit doel ontwikkelde Smart Packages actief gevolgd. Fouten die ontstaan in het transactieproces worden geautomatiseerd gesignaleerd en doorgegeven aan het Support Center ter beoordeling en opvolging. Gecertificeerde integratieconsultants die het Support Center bemensen worden op basis van een severity-indicatie direct gealarmeerd en kunnen correctieve acties ondernemen zodat continuïteit van elektronisch real-time berichtenverkeer gegarandeerd wordt.

Integration Support Services is bedoeld voor ondernemingen die met behulp van een integratieplatform van webMethods of webMethods OEM technologie zoals de SAP Business Connector transacties uitwisselen binnen en buiten de ondernemingsgrenzen en het proces willen monitoren zonder zelf integratie-expertise in huis te hebben om complexe (technische) issues te kunnen opvolgen.

Over AEBIZZ

AEBIZZ E-Consultants is een Systems Integrator gespecialiseerd in Applicatie Integratie en Business Process Automation. AEBIZZ implementeert de integratieproducten van marktleider webMethods en is gecertificeerd partner van webMethods. AEBIZZ integreert packaged applications, legacies en webapplicaties binnen de onderneming en tussen ondernemingen als service binnen het Total Business Integration concept. AEBIZZ richt zich op grote tot zeer grote ondernemingen in diverse branches waaronder High Tech & Electronics en Chemicals. AEBIZZ is onderdeel van de AEgroup, waaronder ook het innovatieve AEPEX Business Consultants (mySAP Solutions consultancy en implementatie) valt. Door deze combinatie van 80 professionals is AEBIZZ in staat om op business process automation gebied zeer hoge kwaliteit dienstverlening te leveren zoals advisering, implementatie services, training en support.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

AEBIZZ E-Consultants BV
mw. L. Timmer
Telefoon +31 (0)183 693739
http://www.aebizz.com