Ingezonden persbericht

Persbericht

Newbase bv participeert in PSA Information Center.

PSA (Professional Services Automation) is de verzamelnaam voor een nieuwe categorie van (bedrijfsbrede) software-applicaties voor de kennisintensieve dienstverlening (PSO's).

Newbase bv is met ingang van 1 januari 2002 één van de participanten in het PSA Information Center, een project van ADES Managementstrategieën. Het PSA Information Center beoogt onder meer het acroniem PSA en de filosofie van professional services automation bij de doelgroep tussen de oren te krijgen. Daartoe werken verschillende leveranciers (concurrenten) van oplossingen, diensten en producten die op de Nederlandse markt opereren samen in een platform, hetgeen uniek genoemd mag worden. Via het informatiebestelformulier op www.psainfo.nl is nu dus ook de bedrijf- en productinformatie van deze organisatie, met het hoofdkantoor Amsterdam op te vragen.

Newbase levert software voor office informatiemanagement aan business-to-business bedrijven met 1-200 medewerkers. Deze software vindt zijn toepassing in relatiebeheer (Newbase solid base©), projectadministratie, verkoopinformatie, resourceplanning, e-business en Newbase weboffice©. De basismodules zijn door Newbase zelf ontwikkeld en worden bij de klant op maat gesneden. Dit maakt de software betaalbaar en biedt oneindige mogelijkheden met het bedrijf mee te groeien. Newbase werkt daarbij met het meest gebruikersvriendelijke database-programma ter wereld, FileMaker.
Newbase is een middelgroot bedrijf waar men de klant persoonlijk kent, men zich verdiept in de organisatie van de klant en men waar maakt wat ze beloven. Newbase zorgt ervoor dat bedrijven meer inzicht hebben in hun bedrijfsprocessen en gemakkelijker en efficiënter kunnen werken.

Voor de redactie:

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot :


ADES Managementstrategieën          Newbase bv
Nieuwlandseweg 28               Gyroscoopweg 74
3824 XT  Amersfoort             1042 AC  Amsterdam
tel.:   033-4566502             telefoon: 020 6111444
fax:    020-8755597             fax:      020 6116426
email:  info@adesinfo.nl            email:    info@newbase.nl
URL:    www.adesinfo.nl         URL:       www.newbase.nl 

Dennis van der Spoel                Fokko Timmer
Managing Partner                Directeur