Ingezonden persbericht

Persbericht

Introductie trading op EuroBench.com

Op de koersenpagina's van EuroBench.com kunnen beleggers nu aan- en verkooporders plaatsen. Er kan direct gehandeld worden, bijvoorbeeld naar aanleiding van het laatste nieuws op dezelfde site. De eerste drie orders zijn zelfs zonder transactiekosten* indien beleggers via http://eurobench.com/trading een rekening openen bij één van de gerenommeerde partners; Binck of SNS bank.

Nadat beleggers een rekening hebben geopend kunnen op de diverse koersenpagina's van EuroBench.com, per fonds, direct orderschermen worden opgeroepen om aan- en verkooporders te plaatsen. Dit orderscherm verschijnt als pop-up bij het al openstaande scherm van EuroBench.com. Op deze manier kan snel en direct gehandeld worden in alle binnenlandse en buitenlandse fondsen die via de koersenpagina's van EuroBench.com worden aangeboden. Dit zonder dat er een tweede site van een broker of bank geopend hoeft te worden.

Voordelen van beleggen via EuroBench.com:

· Beleggers kunnen direct reageren op het laatste beursnieuws
· Beleggers hoeven naast EuroBench.com geen site van hun bank apart te openen
· Zowel Binck als SNS bank staan in de top 3 van beste internetbrokers/bankiers (bron: belegger.nl)
· Bij zowel Binck als SNS bank kunnen beleggers, als ze een rekening openen via http://eurobench.com/trading , nu de eerste 3 orders plaatsen zonder transactiekosten*
Meer informatie over handelen op EuroBench.com is te vinden op: http://eurobench.com/trading


*korting van totaal maximaal ¤ 100,- (hfl. 220,37) bij zowel Binck en SNS bank. Dit geldt alleen voor de eerste 3 orders die voor 10 maart 2002 dienen te worden uitgevoerd.


Ingezonden persbericht