Ingezonden persbericht

Breder pakket en lagere prijzen door samengaan Asti en Furon

UITHOORN, 20020124 -- HITMA is al vele jaren de leverancier van Asti-pompen, -kleppen en -fittingen in de semi-conductor-sector en aanverwante industrieën in de Benelux. Door het samengaan van Asti met Furon, beiden een Saint Gobain Performance Plastics bedrijf, is een breder productenpakket voor fluidhandling in de semi-conductor industrie ontstaan. HITMA levert nu de complete Furon-range van teflon-, PFA-, PTFE- en FEB-componenten voor chemicaliën-distributiesystemen. Dit levert de gebruiker een aanzienlijke besparing op de inkoopkosten op.

Veel semi-conductor apparatuur, vooral van Amerikaanse origine, is standaard voorzien van Furon fluidhandling-producten. Als deze onderdelen worden afgenomen bij de equipment-leverancier betaalt men meer dan bij directe levering door HITMA. HITMA houdt namelijk de prijzen aan van de Asti/Furon Europese lijstprijzen en deze prijzen zijn bijzonder economisch en aantrekkelijk.

Binnen de HITMA-groep is Yourick Fokker (tel. 0297 - 514 716) het aanspreekpunt voor meer informatie over de Asti/Furon producten en prijzen.



Ingezonden persbericht